Seuran hallitukseen kuuluvat vuonna 2018:

Kai Hanhilahti, puheenjohtaja, puh. 050 4392479, kai.hanhilahti (a) kolumbus.fi

Toni Veikkolainen, taloudenhoitaja, puh. 040 7645113, toni.veikkolainen (a) gmail.com

Leif Friman, sihteeri, puh 0505583806, fotofriman (a) gmail.com

Jukka Jalkanen, pimiönhoitaja

Voit jättää hallitukselle viestin yhteydenottolomakkeella tai käyttämällä hallituksen puheenjohtajan tai sihteerin yhteystietoja.

Tapahtumat

Seura järjestää vuosittain useita omia tapahtumia sekä osallistuu yhteisiin tapahtumiin naapuriseurojen kanssa. Tarkempaa tietoa on jäsentiedotteissa.

Pimiö

Seuran pimiö sijaitsee Järvenpään yhteiskoulussa osoitteessa Urheilukatu 7-9. Sen löytää, kun menee Invan kuntokeskuksen ohi kohti kirkkoa ja poikkeaa koulun sisäpihalle, joka näkyy vasemmalla.

Pimiötä voi käyttää ma-pe kello 16-22. Jos joku on tuon ajan jälkeen sisällä, niin vartijat ryntäävät paikalle. Tästä seuraa 85 € laskua, joka peritään luonnollisestikin hälytyksen aiheuttajalta.

Pimiö ei ole käytössä lauantaina eikä sunnuntaina muutamaa päivää lukuunottamatta, jos haluat tällöin mennä sinne niin kysy mahdollisuudesta etukäteen pimiönhoitaja Jukka Jalkaselta (puh. 0400-851283). Häneltä saat myös pimiön avaimen lainaan. Asiaa on syytä kysyä vähintään paria päivää etukäteen Jukan työvuorojen vuoksi.

Pimiö on toisinaan käytettävissä myös viikonloppuisin. Valitettavasti koulu on suljettuna kesällä joten silloin sinne ei voi mennä.